Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Szia, én is idén vettem V50-et igaz 2.4 szívó benzineset. Mindenképpen ilyet akartam, mert főként városi használatra lesz. Szerencsére találtam egy nagyon szépet, egy tulajos, végig Volvonál szervizelt alacsony kilóméteres... [link]
Ami itt szokásos ajánlás, hogy 5 henger legyen benne. Szóval D5, T5, 2.4i, 2.4D ezek az ajánlott motorok. A fordos négyhengerestől kicsit tartanék, főleg amit kínálatot láttam, amikor én körbe néztem, azok mind megkerülték a földet, bármikor előjöhet egy magasnyomású, kettős tömegű, porlasztó csúcs, részecske szűrő, az meg szabad szemmel is látható összeg lesz.
Azt alá írom én is, hogy jó kocsi, viszont rendesen nézesd át, egy volvós történetet mindenképpen lekérdeznék, szerviz csatira ránézni, nagy törés nyomait keresni, stb... szokásos alapos átnézés vásárlás előtt, no meg a hideg motoros próba kör.
Mindenképpen kapjon egy komplett vezérlés cserét, szíjakkal, vízpumpával, olajak, szűrők. Árat még nem tudok, vásárlás előtt 300 kilométerrel cseréltek az enyémen féktárcsát + betétet, komplett vezérlést, olajakat szűrőket.
V70 kb ennyibe fájt:
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest