Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B42 ISS
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, még nem jártam erre, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi lehet az oka, annak, hogy:
2004 decemberi S40II 1.8-as benzines motor hidegen rángat, késleltetve adja a gázt, fuldoklik a motor, le is áll, szóval kész szégyen. Nem most vettem, már megvan 5 éve, akkor 3 és fél éves volt amikor megvettem (62.000 km-el) de mára már nagyon idegesít. Próbáltam nem foglalkozni vele, mert maga a kocsi a mai napig nagyon tetszik, de ezt már nem akarom tovább elviselni. Olyan mintha egy kezdő vezető bénázna minden elindulásnál, holott 26 éve van jogsim. Ha gázt adok elindulásnál, nemhogy gyorsulna, hanem elkezd úgy belassulni, hogy szinte előre dőlök az ülésben, aztán meg hirtelen kilő... (vagy lefullad) Kerestem neten is, talán annyi, hogy ha jól tudom Ford Focus (talán C Max) féle motor lenne ez és a Fordokról több esetben olvastam ugyanilyen rángatásról. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy megmarad? Melegen már annyira nem csinálja. Ja és a fordulatszám mérő mutatója ha üresben gurulok, akkor hol fel megy, hol le, tehát nem egy fordulatot jelez. Pl. ha hosszú lejtőn gurulok lefelé)
Köszi előre is, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest