Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

válasz Angelland13 #46262 üzenetére

A belso ssd cserelheto. Toredek aron jutsz hozza, mint ha az apple-nel valasztanal nagyobb tarhely konfigot. A memoria viszont nem, mert az kozvetlenul a cpu melle van integralva. 24GB jelenleg szerintem teljesen jo valasztas. Nekem is ilyen van. Ha nem fontos a hordozhatosag, akkor egy mac minivel jobban jarsz (lasd elso mondat).
    Az m4 air passziv hutesu. Huzamosabb terheles mellett tulmelegszik es throttlingol a cpu, tehat csokken a cpu teljesitmenye. Ez nem annyira jo mondjuk jateknal. Davincinel meg hosszabb lesz a render ido, de az meg ugysem annyira lenyeges.
    A mini m4-ben van aktiv hutes. Igaz az apple azt is elbaxta, szal terhelesre az is belassul, mert szandekosan elqrtak a huto venti vezerleset, de szerencsere ezen konnyen lehet segiteni egy venti vezerlo programmal. Egyszer beallitod es soha tobbe cpu throttling.
    Az air teljesen halk gep, mivel nincs benne aktiv hutes. A mini is teljesen halk (es itt baxtak el), mert nem porog 1200-nal tobbet az egyebkent 5000rpm-es venti meg teljes terhelesen sem. Ha modositod a venti vezerlest egy programmal, akkor kicsit hallani lehet majd a ventit magasabb fordulaton, de szerintem teljesen elfgoadhato, viszont igy nem lassul be a cpu. Szerintem ez egy jo kompromisszum.

Új hozzászólás Aktív témák