- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
Angelland13
üzenetére
A belso ssd cserelheto. Toredek aron jutsz hozza, mint ha az apple-nel valasztanal nagyobb tarhely konfigot. A memoria viszont nem, mert az kozvetlenul a cpu melle van integralva. 24GB jelenleg szerintem teljesen jo valasztas. Nekem is ilyen van. Ha nem fontos a hordozhatosag, akkor egy mac minivel jobban jarsz (lasd elso mondat).
Az m4 air passziv hutesu. Huzamosabb terheles mellett tulmelegszik es throttlingol a cpu, tehat csokken a cpu teljesitmenye. Ez nem annyira jo mondjuk jateknal. Davincinel meg hosszabb lesz a render ido, de az meg ugysem annyira lenyeges.
A mini m4-ben van aktiv hutes. Igaz az apple azt is elbaxta, szal terhelesre az is belassul, mert szandekosan elqrtak a huto venti vezerleset, de szerencsere ezen konnyen lehet segiteni egy venti vezerlo programmal. Egyszer beallitod es soha tobbe cpu throttling.
Az air teljesen halk gep, mivel nincs benne aktiv hutes. A mini is teljesen halk (es itt baxtak el), mert nem porog 1200-nal tobbet az egyebkent 5000rpm-es venti meg teljes terhelesen sem. Ha modositod a venti vezerlest egy programmal, akkor kicsit hallani lehet majd a ventit magasabb fordulaton, de szerintem teljesen elfgoadhato, viszont igy nem lassul be a cpu. Szerintem ez egy jo kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Battlefield 6
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- www.olcsogamerpc.hu - V154 - DDR5 - Ryzen 9600X - DDR5 16GB RAM - RX 9060XT - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat