Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UX

    junior tag

    válasz Pano #37313 üzenetére

    Nagyon köszönöm a segítséget!
    A lakatot kellett kinyitni a módosításhoz.
    Pár méterre oldalra van a képernyő, így elkerülte a figyelmem. És most már rohadtul ki is állt a nyakam.

    Nagyjából 15 évet öregedtem ezalatt a pár óra alatt, és nem tudom elmondani mennyire ideges vagyok. Kb. 15 oldal káromkodást tudnék most írni.
    Rohadtul utálom ezt a fajta agressziót amit az apple művel. Nyilvánvalóan a rendszer képes kezelni az egérmutató egymilliárdszor gyorsabb sebességét is, de nekünk meg akarja mondani az a f.sz hogy Tim hogy ez is elég. Gondolom az apple moouse-al csodálatosan működik, csak ugye az megint csak az egyéni preferencia semmibevétele hogy csakis egy és egy darab egér létezik több millió, vagy talán több milliárd kéz méretéhez.

    Marha nagy szerencsénk van hogy nem ez az egy cég uralja a világot, mert akkor kijelzőből is kétféle méret létezne a világon, kesztyűből 1 méret természetesen, (amely mindenkinek jó), wc csészéből 1 és kerékpárból talán kettő.

    Gyűlölöm az agressziót, ezért most megtaposnám Timet. :DDD

    kb. 7 éve ugyanígy kezdtem az első ipademmel, úgyhogy lesznek még kirohanásaim. Az apple fanatikusok ne olvassák a hozzászólásaimat, a többiektől pedig előre is elnézést kérek.

    Meg kell jegyeznem azonban hogy csípem az öreget. Amíg ő lesz a góré, nem aggódom az adatbiztonsággal kapcsolatban. Bírom a döntéseit, értem az üzletpolitikáját, főleg ipad vonalon, de ilyenkor azt kívánom neki hogy csak mokkáskanállal egye a levest egész életében.

Új hozzászólás Aktív témák