Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Syl #36654 üzenetére

    Nagyjából 2 éve vettem meg az Affinityt, féláron volt így megérte. A lényeg az volt, hogy áttérjek Adobe-ról, de sajnos nem lehetett, így maradt kiegészítő csomagnak, néha használgatom, tanulgatom, azóta nagyon sokat fejlődött, sok olyan funkció belekerült, ami "barátságban" van az Adobe-val, lehet vele dolgozni, de az átjárás nem tökéletes, így, ha olyan munkát kell végezni, amiről tudjuk, hogy másik alkalmazással folytatják akkor alkalmatlan, viszont önálló munkára egyre jobb. A Publisher-ben már van magyar elválasztás, nem tudom, hogy mennyire jó, mert még nem használtam. A Designer és a Photo néha még jobb is és logikusabb, mint a Photoshop vagy az Illustrator.

    #36655 moleculez
    Profi munkára is alkalmas, csak a probléma az előzőleg említett "átjárás", tehát ha PS-ben folytatnák a munkát akkor bukta, mert van olyan filter vagy folyamat, ami nem ugyanúgy működik és akkor alap rétegként lesz megjelenítve. Egyébként én jobban szeretném az Affinityt használni, de ahhoz a többieknek is át kéne állni, mert ha PSD-t kérnek akkor hiába küldöm át, ha a másik programmal nem tudják kezelni.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák