- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Aktív témák
-
biga
őstag
Hadd ne olvassak vissza 4000 hsz.-t, hogy valaki írta-e a megoldást. Gondom a következő: UHU 1.2 alatt az istennek sem bírom feléleszteni a hangkártyámat nForce2 alatt. Felraktam az nvidia-tól leszedett drivercsomagot is, látszólag feltelepül, de hang nincs, illetve állandóan hibaüzeneteket nyom, ha valami meg akarja szólaltatni magát. A furcsa az egészben az, hogy látszólag betölti a hangkártyát, de mégsem szól. Volt már valakinek ilyen nyavajája, vagy csak én vagyok ilyen bamba valahol? (Ha esetleg valahol korábban már volt tárgyalva a probléma a probléma, akkor elég a hsz. is).
-
tierbatyo
senior tag
Az a baj, hogy grubot, nem ismerem. Az install device talan az a hdd ahova tenni akarod.
Szerintem valami ilyesmit kellene: grub-install /dev/hda.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
szépen eljutottam a chroot, meg mindnenel odáig, hogy grub-install-ozzak... csakhát:
mi a franc az az instal_device... mit adjak ide meg??? -
tierbatyo
senior tag
válasz
gege71.hu #4090 üzenetére
Bootloadert nem zavarja az ntfs. Linux telepítésénél meg ki fogja írni, hogy milyen hdd-ket és milyen partíciókat talált és megkérdezi majd, hogy hova akarod a Linuxos partíciódat, mekkorára, milyen filerendszerrel. Mondjuk én anno Partition Magic-kel csináltam meg a Linux partícióit.
-
gege71.hu
addikt
válasz
tierbatyo #4085 üzenetére
Na kezd világosodni.
tehát, hogy jól értem e:
A BiOS-ban maradhat sorrendelsőnek a vinyó amin a winXP van(SATA-s)
Elindítom a redhat telepítést ami bejegyzi ezen a vinyón a z indulási dolgokat mely szerint majd OS-t választhatok. Ettől függetlenül ugye telepítésnél megjelölhetem a másik SATA-s vinyót mint a LINUX birodalmát ugye?
Ja és az a bootloadert nem fogja zavarni, hogy a win-es vonyó ntfs?..nna ez biztos jó lámer kérdés
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Bármilyen, egyszerű szöveget szerkeszteni képes szövegszerkesztővel, amit root-ként futtatsz. Grafikus felületet ugye nem indítunk root-ként, nagyobb grafikus programot nem futtatunk root-ként, kicsit is csak akkor, ha elengedhetetlenül szükséges, tehát azt ajánlom, hogy valamilyen konzolos szövegszerkesztőt keress. Pl. a Midnight Commander (mc) szövegszerkesztője ilyesmire tökéletes, vagy nano, pico, stb. (Vagy vi, emacs, de ha nem ismered őket, inkább ne próbálkozz ezekkel.)
-
WN31RD
addikt
Megoldható. A GRUB konfig file-jában (általában /boot/grub/menu.lst) át kell írni a ''default'' bejegyzést. A ''default 0'' az első oprendszert indítja alapértelmezettként, a ''default 1'' a másodikat, stb.
De lehet (valószínű), hogy a SuSE-nak van valami kattintgatós felülete is, ahol ezt be lehet állítani. -
Zsu_
senior tag
Nekem most úgy van, hogy suse feldobja az indítómenüt, amiben választhatok, hogy linux induljon vagy windows. Ha viszont nem választok semmit, akkor a linux indul el.
Megoldható az, alapból a win induljon? (egyébként grub van a suseban) -
tierbatyo
senior tag
válasz
gege71.hu #4084 üzenetére
Linuxhoz mindenképpen kell valami bootloader pl.: LILO vagy GRUB. Telepítésnél majd megkérdezi, hogy akarod-e telepíteni valamelyiket (nemtom Red Hat melyiket használja).
Ez szépen megtalálja az XP-t is és beteszi a boot menüjébe. Ezután megkérdezi, hogy hova telepítse a bootloader-t, amit nyugodtan telepíthetsz az XP-s hdd mbr-jébe és BIOS-ban beállítod, hogy erről bootljon. Ekkor következő bootoláskor feljön egy menű, amiben XP meg Linux közül választhatsz. -
gege71.hu
addikt
Köszi, nagyon rendi vagy
Most még XP-n tolom még, a live-cd csak a próba volt...
Hétfőn veszem Gianninál a 80Gigzes SATA-m azon lesz a LINUX
Amit irtál beállítás az ugye konfigként csak akkor mentődne el, ha lenne tárterülete neki amin bejegyzi(ha jól értem). Nekem ami 2 vinyóm most van(80GB SATA Winxp SYS, + 120 GB ATA tárhely) mind2 NTFS filerendszer ezért a Kanotix csak RamDISK-eket hozott létre + a dvd mountolva + egy floppancs. Ezek voltak elérhetők rendszerszinten. (+ 2db 400 kb körüli disk(gondolom a memóban dedikálva). Tehát most csak nézelődésre + netre volt jó a kanotix a mentéseket nem tudtam foganatosítani..gondolom flopira lehetne talá
De mondom jövő héten feldobom a REDHAT EL ES-t aztán azzal elleszek. ha nem jön be talán jön majd UHU esetleg vmelyik Debian..+látom.
Látom a Linuxos tábor rendkívül segítőkész tehát remélem ill tudom, hogy ha bármi elakadásom lesz pillanatok alatt kapok akár itt a pH-n akár vmely magyar Linux portálon segítséget.
Ja még vmi:
Ha a tök új szűz vinyóra felrakok egy linuxot a másik sata-n (sátán) marad a WinXP akkor bekapcsolásnál ill előtte boot priority-vel kell majd szórakozzak vagy esetleg lesz vmi pirmitív opciós felület ahol induláskor választhatom, hogy Win-nel vagy LINUX-szal induljak?
Sejtem, hogy vmi OS választó lehet, de ha külön vinyóról mennek a rendszerek akkor van egy sanda gyanúm, hogy BIOS boot priority állítás kell..vagy mittomén...Ezt még jó lenne tudni...
-
CsY
aktív tag
válasz
gege71.hu #4079 üzenetére
Szivesen
Nemtom...nekem a kanotix nagyon jol megy, es magyar nyelvem is van fullosan... a kde control centerben allitsd at a betütipust. nekem a Century Schoolbook jött be, az teljesen magyar...jah meg sztem ird at az etc/apt/sources.list file t.. szurd bele ezeket a sorokat sztem:
deb http://security.debian.org/ stable/updates main contrib non-free
deb http://http.us.debian.org/debian stable main contrib non-free
deb http://non-us.debian.org/debian-non-US stable/non-US main contrib non-free
deb ftp://ftp.externet.hu/debian stable main non-free contrib
deb ftp://ftp.externet.hu/debian testing main non-free contrib
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian/ stable main non-free contrib
deb ftp://ftp.fsn.hu/debian stable main contrib non-free
deb ftp://ftp.kfki.hu/pub/linux/debian/ stable main non-free contrib
deb-src ftp://ftp.kfki.hu/pub/linux/debian/ stable main non-free contrib
deb-src ftp://ftp.hu.debian.org/debian/ stable main non-free contrib
# k3b
deb http://www.planet-moll.de/debian sarge main
csinalj ugyanide egy apt.conf filet ezzel a tartalommal:
APT:efault-Release ''unstable'';
APT:ache-Limit 100000000;
Apt::Get:urge;
és egy preferences file-t, ezzel:
Package:*
Pin: release a=stable
Pin-Priority: 700
Pin: release a=testing
Pin-Priority: 650
Pin: release a=unstable
Pin-Priority: 600 -
gege71.hu
addikt
K0szi az eddigi tanacsokat.
Most epp egy KANOTIX live-rol irom a hsz-t. Dobbenet milyen gyorsan felallt ez a kis rendszer. Felismert mindent megy jol. A magyar bill nincs de ey persze egy rendesen bekonfigolt Linuxon nem okozhat gondot...A hosszu O: es hosszu
U: megjelenitese helzett itt pla forumon kis negyzetek vannak. Nyilvan ez is orvosolhato.
Megyek veszek is Gianni-nal egy 80-as SATA-t aztan had szoljon! -
Out
addikt
-
Zsu_
senior tag
Akkor tud valaki segíteni abban, hogy mit kell feltennem ahhoz, hogy Suse 9.1-ben működjön a make parancs?
Ha lehet adjatok pontos linket.
köszönöm szépen -
Vitus
őstag
Na nagy a siker. 1 óra volt míg rájöttem, hogyan tudom az X-et kilőni mert eddig mindig újraindította a GDM akárhányszor kiírtottam de leállítottam és így fel is kúszott az Nvidia driver. Na de! A KDE graf. felületen sikerült az UHU vezérlőpultba beállítani az nvidia meghajtóját ami eddig nem volt ott. De hogyan tudnám leellenőrizni, hogy valóban az fut e? Mert a kde az full butaságot ír. (Amikor átállítottam akkor váltott valami meghajtót mert változott a frissítés stb. )
-
Hanyi
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne uhu linux 1.2vel kapcsolatban,Hogy mikor csak felhasználoként jelentkezembe nem rootként és net kapcsolatot akarok létesiteni
kéri a rendszergazda jelszót.Én ezt szeretném ki kapcsolni.Ha tudna ebben valaki segiteni meg köszönném. -
WN31RD
addikt
A víruskergető miatt ne fájjon a fejed, jelenleg ugyanis nincs ilyenre szükség Linux alatt, kivéve, ha más gépeknek akarsz szűrni (pl. file szerveren vagy email szerveren).
Logolni normális Linuxok a /var/log/ alá szoktak, itt nézelődj. Egyszerű szöveg file-ok, illetve ami téged érdekelhet, azok egyszerű szöveg file-ok, pl. kern.log, messages, syslog.
Szerk.: De zéró linuxos tudással (feltételezem, BSD-s, stb. tudás sem figyel be) nem lesz könnyű értelmezni a logokat. Szvsz legegyszerűbb az lenne, ha találnál valakit, aki eléggé otthon van az UHU-ban (tipp: van UHU-s topic a PH!-n), és ismeri ezt a hibát, vagy valakit, aki legalább általában ért a Linuxokhoz, és hajlandó helyben megnézni a gépedet.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
Linux XXXX és semmi mást csak vár. Nem tölt nem csinál semmit. Tegnap telepítettem 0-ra értek linuxhoz. Már az maga volt a csoda, hogy a firefoxot és a thunderbirdet ki tudtam csomagolni és fel tudtam rakni.
Az nv driverel nem voltam már ilyen szerencsés az még nem sikerült és ingyes viruskergetőt sem találtam még.
De Ph!-zni már tudok mint a mellékelt ábra mutatja tehát nagy baj nincs.
Na szóval pl. hova logol?
-
Vitus
őstag
De én nem akarok boot managert mint lilo pl. Nekem így jó, hogy biosba beállítom a boot sorrendet és ez alapján indul vagy az xp vagy a linux. Müködik is semmi baj csak ha nem kapcsolom ki a sata winyót biosból akkor a linux sokkal lassabban bootol. És az lenne a kérdés, hogyan lehetne felgyorsítani.
-
WN31RD
addikt
Hát... Az UHU-t nem ismerem alaposabban, de a Linuxokra nem jellemző, hogy sokmindent megtalálnak ''maguktól'', viszont ha mégis, akkor azt általában gyorsan megtalálják. Szóval bootoláskor nemigen kell nagyon sokat várni: Vagy megy, vagy nem megy.
Én egy LiveCD + chroot + LILO/GRUB rendberakással megoldanám a problémát, de talán van valami egyszerűbb módszer az UHU-nál, amit majd valaki más elmagyaráz... -
steveetm
őstag
nem kell neki driver, csak a boot sorrendet át kell állítani akkor a másik vinyóra, és a kernelnek átadni root=/dev/hdxy
ha még a régebbi a rendszer, akkor a sata vinyót is /dev/hdxy formában ismeri fel, ezért ahonnan eddig bootolt a linux, nem fog menni.
De ez se 100%, egy pontos hibaüzi jó lenne azért.
Üdv.: steveetm -
Vitus
őstag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy van két winyóm. Az egyiken uhu a masikon xp. Az xp sata winyón van és ki szoktam kapcsolni a vezérlőt ha linuxal indulok így teljesen független a két rendszer. Az lenne a gond, hogy szeretnék átmásolni onnan videokat, zenéket a linuxra (úgy tudom olvasni tudja az ntfs file rendszert a linux). De amikor bekapcsolva van a sata winyó akkor nem bootol be a linux gondolom driver kellene neki. Hogyan? Mikor? Merre? Mennyi? Ennyi lenne a kérdésem. Ide is beteszem hátha többen nézik.
-
Zsu_
senior tag
Ezek közül melyik Vmware-t kell letöltenem? -
CsY
aktív tag
válasz
gege71.hu #4049 üzenetére
én személy szerint neked, friss linuxosnak live cd t ajanlok...knoppix,kanotix,slax, ubuntu-live es meg sorolhatnam. Ha nagyon desktopolni akarsz akkor kanotix. szerintem jobb a hw felismerése-kezelése, mint a knoppix é. Nálam is az volt jo darabig, amig haver ide nem adta az ubuntut
ubuntu meggyözött...
Steveetm...egy kerdes...hogy tom ifconfignak megmagyarazni, h eth0 eth1 eth2 mindig allando legyen, akkor is ha a pcmcia ban megcserelem a 2 halokartyat?? pl most picimaci 1 ben van a wifi card 2 ben egy masik halokari, alaplapi a 0. ha kiveszem a masodik sima halokartyat es be szeretnek tenni vmi mas karit, akkor a felsö picimaci ba at kell tennem a wifikartyat... emiatt borul az ifconfig... a hwadress erre jo??
masik: mivel tom hamisitani az IP-m?? -
Out
addikt
válasz
gege71.hu #4041 üzenetére
Es ezt te megvetted? nem rossz
Nem sok ember van aki latott mar ilyen RedHat EL-t itt a PH!-n, szerintem, mivel ez kifejezetten cegeknek lett keszitve
Cane: a legtobbje ingyenes, ami melle nincs odairva hogy fizetned kell erte azok ingye vannak, altalaban
[Szerkesztve] -
Cane
őstag
biztos volt már erről szó a röpke 4000 hozzászólásban, emiatt bocs és tudom láma kérdés, de melyik linux ingyenes? mert van pl.: red hat, knoppix, debian, suse, stb. Melyiket érné meg felrakni egy gyengébb gyépre, amely gyakorlatilag csak szövegszerkesztésre, netán böngészésre lenne jó?
csak most ismerkedek a támával. -
steveetm
őstag
válasz
dr_strange #4036 üzenetére
gccnek nem sok köze van make-hez, ahhoz hogy legyen make, a make-t kell feltenni
Üdv.: steveetm -
-
gege71.hu
addikt
Kalandvágyból lehet ki szeretném prószálni a LINUX-ot.
Anno SuSe-t telepítettem már (még suliban...SZÁMALK...nem röhög!!!). Az nem nagyon tetszett...
Na szóval a terv: veszek + 1 SATA vinyót(a meglévő 1 SATA + 1 PATA mellé) amit ennek az OS-nek dedikálnék...
Van egy 4 cd-s RedHat Enterprise Linux ES-om mint kiszemelt disztrib.
Mennyire macerás ez ezzel az alaplappal ill. a konfigommal? (ld adataim)
Mint mondtam némi Unix/Linux alapom már van ami a semminél több.
Mi a véleményetek?
A SATA-ra vajon feltelepülne ez nekem gond nélkül?
Mondom az egyik SATA vinyót csak a linux kapná.
thnx
gege -
Zsu_
senior tag
válasz
dr_strange #4036 üzenetére
pedig ez fent van nekem
ok, akkor ki fogom próbálni majd a vmwaret -
WN31RD
addikt
VMware: Jó program, ha ilyesmire van szükséged, mindenképpen érdemes kipróbálni.
Nem ingyenes cucc, ezzel, gondolom, tisztában vagy. Persze könnyen lehet kulcsot találni hozzá a neten, illetve akinek komolyan szüksége van rá, annak megéri megvenni, a Workstation verzió - a program tudásához képest - nem drága.
Ha ingyenes alternatívát keresel, akkor a Bochs-nak nézz utána (de az nem ugyanazt, és nem ugyanúgy tudja, mint a VMware, és a felhasználói felülete is kevésbé barátságos, erre készülj fel). -
dr_strange
senior tag
C fordítót kell felraknod ahhoz, hogy forrásból tudj fordítani (make) - ez a gcc (GNU C compiler)
a wmware tudtommal igen jó és megbízható és elég jó sebességet produkál (én még nem használtam) - elsősorban directX-et nem igénylő alkalmazások futtatására (már ha windowst telepítesz rá) - 30 naponként új regisztrációs kódot kell rá kérni (vagy megvenni a full verziót), de ez gondolom nem akkora gond, hiszen ingyen adják -
Zsu_
senior tag
tényleg van kopete, már megtaláltam
A firefoxban gyorsabb a net, nem tudom miért... de biztosan nem érzéki csalódás.
Egy dolog van még: a make parancsot (tudom, hogy az egy program, nem csak egy parancs) nem ismeri egyik konzol se. Ha beírom pl, hogy make install, akkor kiírja, hogy make command not found. Mit kell felrakni, hogy működjön a make?
És mégegy. olvastam a vmware nevű programról (virtuális gépet csinál, ezáltal ablakban futtathatom linux alatt a wint). vélemények erről a progiról? érdemes használni, kipróbálni?
[Szerkesztve] -
escie
őstag
kopete tuti van a suseban, a kde részeként, nem kell fordítással bajlódnod...
''sokkal gyorsabb, mint a beépített böngészőben
nem értem ez miért van ''
érzéki csalódás.de tényleg. a firefox nem gondolkozik sokat, hamarabb elkezdi ''kirajzolni'' az oldalt, míg más böngészők várnak egy kicsit a beérkező adatokra...
-
CsY
aktív tag
rpm -i csomagneve es telepiti, konfigolja
-
CsY
aktív tag
karamba helyett torsmo.... sztem sokkal jobb
-
mkbla
senior tag
elnézést kérek, de engedtessék meg h egy nem teljesen idevágó témába kérjem a segítségeteket:
tud vki vmi 5letet h ezt linux alatt vmivel meg lehetne-e oldani?
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
válasz
vtechun #4026 üzenetére
Asszem valami KDE kiegészítő.
Ilyet szeretnék én is a desktopomra. A kis ablak érdekelne a jobb felső sarokban a rendszerinfókkal. Ez lenne a Karamba? -
Grunya
aktív tag
Mi az a Superkaramba???
-
escie
őstag
''Állítsuk a ''network.http.pipelining.maxrequests'' értéket valami nagyobb számra, mondjuk 30-ra. Ez azt jelenti, hogy a böngésző egyszerre 30 kérést fog küldeni (közben kiderült, hogy a forrásoldalon megadott infóktól eltérően hiába adunk meg 8-nál nagyobb értéket, mert 8 a maximum, tehát 30 megadása esetén is 8 lesz a beállított érték). A megfelelő számot ki kell kísérletezni.
''
például ez... -
snowflake
tag
lmsensor kell neked, ehhez kell legyen a kernelben i2c modul.....
ha grafikusan is látni szeretnéd, akkor a ksensors sem árt
2. beírok egy url-t és jóideig tölti. winnél beírom, enter és már ott is van
(ADSL-em van)
Zsu_: ha egy kicsit pörgösebbnek akarod érezni a firefoxot/mozillat akkor nézd meg ezt is:
[Szerkesztve] -
snowflake
tag
Esetleg tudsz ajánlani valami másik msn helyettesítő programot?
kopete én ezt használom, esetleg gaim
Az amsn amit próbáltál, ha jól tudom nem forrásban elérhető, hanem már le van forditva és becsomagolva. Egyszerűen kicsomagolod valahova belelépsz és elindítod az ./amsn parancsal -
-
Out
addikt
2. milyen bongeszot hasznalsz? Probald ki Mozilla, Mozilla-firefox, Opera alatt is....
3. nos ha tar.gz-d van (forras), akkor is beletudsz lepni mc-ben a fileba es masold ki belole a filekat/konyvtarakat, majd belepsz abba a konyvtarba amit igy kimasoltal, majd nezd meg van-e benne olyan file hogy configure es futtasd le, ha ez hiba nelkul megvan, akkor utana make parancsot add ki, ha ez is hibatlanul lefutott akkor rootkent kiadod a make install parancsot... ezutan mar indithatod az amsn parancscsal a progit...
3./b Vagy rakeresel a neten a suse-dhoz valo amsn rpm-re es azt letoltod es felrakod ahogy azt az elozo hozzaszolasomban leirtam...
4.lehet hogy ez a Kmail hibaja, probalj ki mas klienst is, pl Ximian Evolution
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
1. köszi
2. beírok egy url-t és jóideig tölti. winnél beírom, enter és már ott is van
(ADSL-em van)
3. nincsen istall file. tar.gz file van, amit kicsomagoltam, de ennek ellenére nem indul a progi.Esetleg tudsz ajánlani valami másik msn helyettesítő programot?
4. igen, így próbáltam, de mindig azt írja, hogy failed to send
nem tudom mi lehet a gond -
Out
addikt
1. Bővebben: link
2.Miben tapasztalod a lassusagot?
3.Ha jol tudom a suse is rpm csomagokat hasznal, tehat megnyitsz egy filekezelo progit (pl mc) majd belelepsz az amsn....rpm-be es ott talalsz egy INSTALL file-t, ezen kell egy entert utni... igy roviden ennyi....(remelem nem lesz fuggosegi problema)
4. Kmail-t ugyan meg nem hasznaltam, de az axelero pop3 es smtp servere is mail.axelero.hu, marcsak a fehasznalonevet es a jelszavad kell megadnod... -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok.
Tegnap sikerült felraknom a Suse Linux 9.1 Personal editiont.
Frissítettem is, rengeteg összetevőt letöltöttem hozzá.
Eddig minden rendben van, de volna néhány kérdésem.
1. Hol találok a neten ismertetőt hozzá, amiből elsajátíthatom a linux rejtelmeit? Vagy ha tudtok jó könyvet, az is jó. Írjátok meg a címét!
2. Miért van az, hogy linux alatt sokkal lassabb nálam a net, mint win alól?
3. Hogyan tudok telepíteni? Letöltöttem egy amsn nevű programot (ami a windowsos msn messenger megfelelője, de nem sikerült telepítenem.
4. Emailt segítenétek bekonfigurálni? megpróbáltam, de azt írja, hogy send failed. axelero-s vagyok és a Kmail-t szeretném konfigolni
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
(amúgy most is linux alól írok) -
snowflake
tag
-
snowflake
tag
It is a RealTime Clock, that gives mplayer a more accurate timer than what is normally available.
Access to the rtc is not strictly needed for mplayer to work; the reason why your file is not working is something else.
Egyébként betudod tölteni ''modprobe rtc'', de enélkül is mennie kellene.
Neked valami más gond lesz. Pontosabban kéne a hibaüzenet mert így elég nehéz ...
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Grunya
aktív tag
Nem tudok egyetlen videót sem lejátszani, pedig korábban nem volt ezzel gond...
Hibaüzenet valami ilyesmi: Couldn't open device /dev/rtc vagy rts??
Miért van ez?
Illetve KDE-ben az ékezetes betűk helyén négyzet látható. Hol is lehet ezt átállítani? Slakiban már megcsináltam egyszer, de nem emlékszem hogyan...
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest