- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
őstag
Sem a paszta, sem a hömérséklet, idötartam nem emberi beavtkozással állítódik, és lesz naponta tekergetve, változtatva. Valami folyamatparaméter lett elbaszva, amit szarul kontrolláltak. Vagyis a sor és a folyamat nem volt sorozatgyártás érett. Amit viszont a sonynak kellett volna ellenörizni, és rábólintani mindenre.
-
Szena67
aktív tag
Ezt azt jelenti, hogy nem irtják ki a modellt és nem az összes érintett, megtalálták, elismerik a hibát, kicserélik az érintett telót és korrigálták a gyártást. Mancika lányos zavarában pl. rossz összetételű forrasztópasztát vagy nem megfelelő hőmérsékletet/időtartamot választott az első sorozatoknál, rossz napja volt, rossz gombokat nyomott.
Volt már súlyosabb is, csak az pukkant is és perek is indultak, mire az összes IMEI-t le kellett tiltani és visszavonni a telefonokat. [link] Félig teli vagy félig üres a pohár. -
Ez sem egy jó hír a házuk tájáról:
Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony -
E.Kaufmann
veterán
Mi ebben a hír? A szórakoztató elektronikából is már csak a kínai gyártású jött. Techmoannak volt egy videója, milyen hordozható lejátszó cuccuk volt Európában és Japánban. Ég és föld volt a hangminőség. [link] UK-t említenek a címben, de ez a magnó volt már juronicsban és hülyeazértnemvagyok boltokban is akkoriban itthon.
-
Nem kár értük, mert amit műveltek az egykori sikereik után az elmúlt 10 évben, az a csoda, hogy eddig húzták. Régen Sony J7-em volt, imádtam, aztán Mini Pro 2, Arc S. Utóbbi már silány minőség volt, tré szoftverrel, de legalább egyedi formával. Jó lett volna, ha értelmes szereplőként virítottak volna valamit a Samsunggal szemben, de jól láthatóan ezt elengedték, és inkább a MILC piacra fektették a hangsúlyt. Lelkük rajta, ott legalább sikeresek.
-
Zsolt,72
senior tag
Sic transit gloria mundi.
Egyike a kedvelt gyártóimnak, hiányozni fognak.
-
tms+
senior tag
Alapvetően sajnálom, mert nem jó az, ha szűkül a piac, ami mára majdnem 2-3 szereplőssé vált a kínai dömping mellett. Ugyanakkor őszintén szólva a Sony baromira nem tett semmit annak érdekében, hogy változzon a telefonos helyzetük:
Brutálisan magas árazás, gyenge támogatás, nulla marketing. Miért gondolta, hogy ez a stratégia kifizetődő? Ha nem gondolta, akkor minek égetett el ennyi pénzt az üzletágra.
Nekem az elmúlt időkből tetszett az Xperia 5 V és az 1 VII, de az árazás, támogatás és amiatt, hogy kb. nem volt valós tapasztalat velük, mert embert nem ismertem, aki használna Sony mobilt, nem mertem belevágni, nem tudták annyira "szexivé" tenni a mobilokat, pedig vevő vagyok arra, ha valami mer másabb lenni.
-
Szena67
aktív tag
Lehet, hogy veszek 1-et (kéket) majd aliról, csak, hogy legyen egy abból is. 5V és 1V közül végül az utóbbit választottam, mert jobb a kijelzője, tűéles. Soha nem volt dolgom korábban Sony telefonnal, csak ajándékba vettem egyszer egy walkman mobilt, az jó volt. A téglaforma sem jött be korábban, most meg már inkább teszik a sok egyen szappan között. 5V és 1V voltak szerintem a Sony legjobb telefonjai eddig. Ha jön még 10 utód ősszel, azt majd megnézem, hogy milyen. 200g nálam vízválasztó, minél könnyebb egy telefon, és minél keskenyebb annál jobb.
-
MomoSinX
aktív tag
Hát remélem még a 10 VII kijön idén, hogy végre válthassak, aztán esélyes hogy 10 évig kell nyomatni vele.
-
judas13
veterán
Régen nem egy Sonym volt. Sőt. A családban a mai napig van aki kizárólag csak Sony (Ericsson) telókat használ több mint 20 éve már. Tehát kötődtem a márkához anno nem kicsit. Ahogy tudom itt még jópáran szintén.
De a bölcs dakota igazság itt is érvényes, hogy ami már végleg megállt, azt a dakota lovat - emlékét megőrízve -, igenis akkor el kell engedni.
-
ttt1
őstag
Nekem van , de lehet ez is az utolsó hírodó a kategóriájából 5 V xperia (tavaly sem volt már ez és idénre sem jósolják, csak az 1-est és a 10-est). Én szerencsére féláron vettem újonan (igaz gari nélkül), de az idő engem igazolt mivel semmi baja. Nem rossz a fotós képessége, nappal gyönyörű képeket lehet vele csinálni. Annyiban igaz, hogy nem point a shoot telefon, inkább a kalsszikus kamerákra hasonlít (bár a 6-nál mág úgy alakították a kamera szoftvert, hogy azonnal is használható, nekem is fent van párhuzamosan mindkettő). Kb 2 éve van meg 90% körüli az aksi állapota, de sztem még egy 2 évet biztos megtartom, addig meg kiderül mi lesz Sonyval.
-
jUUh
addikt
Oszinten, nekem meglepo, hogy meg eletben vannak. Evek ota nem latok egy Sony telefont a vadonban.
-
janeszgol
félisten
Sok Sony mobilom volt. Ugye volt a Sony-Ericsson régen, nagy kedvencem volt (most nyomógombosakat nem említve) az Xperia Arc S, a Ray (abból ma is van dísznek, abszolút kedvencem volt), Neo V. Aztán sima Sony-ként A Z sorozat, bár minőségileg kutyaütők voltak. Az M2-M4, SP, V és T.
Majd az XA és XZ is tetszett nekem, van is ezekből.
Egy valami nem volt maradandó és az a kamera. Az sosem ütötte meg a szintet, csak papíron. -
Stauffenberg
nagyúr
Az LG próbálkozásai hiába voltak technikai értelemben menők, ha néhány ínyenc geeket leszámítva senkinek sem kellettek. Jó alaptelefonok kellenek, amik megbízhatóak és nem kell velük 6 havonta szervizbe rohangálni.
Aki megégette magát mondjuk a G4-el (például én), annak eszébe nem jutott megint LG-t venni.
A Sony telefonokkal meg gyakran szemeztem Androidos koromban, de olyan mocskos drágák voltak, hogy nem volt kedvem egy középkategóriás telefonért kifizetni egy sokkal jobban felszerelt és profibban támogatott "flagship killer" OnePlus árát. Az OP 8T-met szerintem annyiért vettem, mint egy középkategóriás Xperia ára.
-
xhege
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én azt mondom, hogy kár értük, de érthető miért történik ez így. Kár minden kieső versenyzőért, mert minél nagyobb a lehetőség, a piac annál jobb a vevőnek.
Mindig tetszettek a telefonjaik, mert picit mások voltak, de azért az árért valahogy mindig más került a kosaramba... -
bollokcs80
Korrektor
Nekem is ez jutott eszembe. Az utóbbi évek Sony telefonjai tényleg techdemók voltak - masszívan túlárazva. Abban a kategóriában, ahol S25 Ultra, Iphone Pro Max játszik, ez kevés.
Nem kár értük.Nekem amúgy még nyomógombos időszakban volt egy Sony Ericsson w660i telefonom - az egyetlen kivétel a Nokiák között. Azt speciel szerettem, ügyes kis kütyü volt.
-
Ricardo
titán
A termékeikkel nem volt baj, nekem tetszettek.
Amivel szerintem gond volt, és ezért nem vettem meg egyiket sem végül az az árazásuk, és a támogatásuk.
Nekik fogott szinte legvastagabban a ceruzájuk, mégsem erőltették meg magukat, hogy hoszabb támogatást adjanak.
Amellett a marketing sem volt az erősségük. Követem a telefon piacot, és még én is csak ritkán lettam szembejönni Sony telefon promóciót/reklámot..... -
Az LG miután bemutatta a tényleg szuper menő rollózós mobilját ... Becsukta a dolgot.
Erre most a Sony kapott leprát.
Basszus! -
Nekem csak egy Sony-Ericsson-om volt. A sima Sony-k valahogy nem nyerték el a tetszésemet.
Én inkább az LG kivonulását sajnáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt már súlyosabb is, csak az pukkant is és perek is indultak, mire az összes IMEI-t le kellett tiltani és visszavonni a telefonokat.