-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller #869 üzenetére
4 éve megy a windowsod???
az nem semmi, nekem eddig a leghosszabb windows az egy 2000 Prof. volt, 8 hónapig bírta. Mondjuk az is igaz, hogy én nem szoktam nekiállni foltozgatni, meg javítgatni, ha besz@rta magát, akkor még egy mentés erejéig összetákolom, aztán retelepítés.
Egyébként visszatérve a Linuxos kérdésre: meg lehet úgy oldani, hogy ne haljon ki az XP, de én azt a két giga helyet ikencsak karcsúnak találom. Főleg, hogy nincs külön swap partíció. (elvileg a teljesen optimális működéshez minimum 2xmemória méretű swap partíció ajánlott)
Mondjuk ettől fog az menni, fog nem csak nem lesz egy kapkodó idegbolond
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest