- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
bambano #6119 üzenetére
Már feltettem a kérdést korábban, de akkor számomra nagyon bonyolult választ kaptam. Kérdésem a következő lenne: adott 1 asus WL-138G hálókártya. Ez ugye wirelesses hálókártya. Nem tud valaki olyan linux disztribúciót ami ezt alapból lekezeli? Magyaráztak a másik topikban különböző chippekről...ezzel csak az a gond, hogy se a kézikönyvébe se a gyártó honlapján nem találtam arról infót, hogy milyen chip van ebbe.
Szívessen váltanék linuxra, csak komoly akadály ez nekem. Egyszerűen nem sikerült eddig sehogy sem felismertetnem wirelesses hálókártyát 1 Linuxal sem, pedig számomra az internet lenne a legfontossabb. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönnémHálókártya linkje:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=42&l3=0&model=50&modelmenu=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest