- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oatis
csendes tag
válasz
fatpingvin #33680 üzenetére
Live cd-vel átnéztem a rendszer partíciót, valami gond volt a partíció hosszával, elvileg azt javította a gparted. A memtest fut, eddig még nem dobott hibát, kivéve az első próbálkozást, ahol túl sok memóriát adtam meg... :-)
Ide felteszem a dmesg kimenetét, hátha valaki lát benne valamit. Én sajnos ennyire nem vagyok benne otthon.
dmesg
Az utóbbi másfél órában egy fagyásom volt, még a tesztek előtt. A youtube-bal sikerült összehoznom.kernel logot verbose-ra állítva
Ezt hogyan kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest