- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- E-book olvasók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Épp azért kezdtem nézegetni a netinstallt, mert a live-ról nem volt hajlandó már vmware-ben sem települni.
Ahogy elnézem, hóttmindegy, melyik tükrön keresgélek.
A "szervert kell beállítani" volt ahol feladtam. Nincs megadva konkrét CentOS cím, továbbkeresni meg egyszerűen lusta voltam.
---Apropo lustaság: lehet, hogy a CentOS sem nyerő... eredetileg azt akartam megnézni, hogy xen-ből vagy kvm-ből újabb verziót hoz-e magával, mint mondjuk a debian lenny vagy az ubuntu intrepid. De utóbb, félálomban mintha találtam volna valamit, hogy ugyanazok a verziók vannak itt is és asszem, ennél a pontnál adtam fel a kutatást.
(fedorát már korábban, mert rettenetesen instabilnak tűnt a friss verzió vmware player alatt).---------
szerk: nem győzöm hangsúlyozni, mostanában iszonyat lusta vagyok, ha linux témában keresgélni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- GTA V
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest