- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok.
Van szóval egy gépem, Ubuntu Jaunty (9.04). Szeretnék kernel forgatni, de frissebb változatot 2.6.30-at. Leszedtem a forrást innen: [link] (Mivel a header és az image .deb-eket dpkg függőség miatt nem tudta felrakni, godnoltam fordítok magam.)
telepítettem a source deb-et, kicsomagoltam, de make menuconfig nem indul, mert header függőségei vannak.
a kérdésem, hogyan tudok headert felrakni? miért nem látom a dpkg függőségét? ileltve hogyna tudom megnézni? merre induljak?
(az egész művelet előtt volt apt-get install build-essential, apt-get install linux-source libncurses5-dev; de utóbbi a 2.6.2X kernel-hez kapcsolódó anyagot szedte le... ez lehet a gond? )
Nem akarom felrakni a teljes ubuntu 9.10-et. (nem hallottam szépeket róla, és a mostani rendszer számomra megfelel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest