-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Hétvégén felhúztam egy Archlinuxot (nem vagyok nagy linux felhasználó - azért nem veszek el wiki alól mindent sikerült beállítanom). Következő a problémám:
- Ha alvásba rakom a gépet GNOME alól (egyenlőre csak a memóriába történő altatást próbáltam) akkor szépen lemegy ,de mikor felébresztem csak fekete képernyőt kapok.
Remélem tudtok segíteni! Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Túra és kirándulás topic
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest