Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Hétvégén felhúztam egy Archlinuxot (nem vagyok nagy linux felhasználó - azért nem veszek el wiki alól mindent sikerült beállítanom). Következő a problémám:
- Ha alvásba rakom a gépet GNOME alól (egyenlőre csak a memóriába történő altatást próbáltam) akkor szépen lemegy ,de mikor felébresztem csak fekete képernyőt kapok.
Remélem tudtok segíteni! Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Torrent meghívó kunyeráló
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest