Hirdetés
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Régebben próbálkoztam Suse linuxal. Ha jól emlékszem Suse 9.0-át használtam, ami hamar lekerült az akkori gépemről, mivel nem volt képes lekezelni a wifis hálókártyámat(valamilyen módon lehettséges volt belőni a kártyát, de nem vagyok nagy linux guru, ezért nekem nem is sikerült).
Azóta új gépem lett: adott 1 HP 6730s-es notebook. Milyen linuxot ajánlotok rá? Wifiznék rajta, néznék 1-1 filmet, msn-eznék, office stb-stb. Szóval hétköznapi programokat futtatnék rajta, 1 kis C programozás kiegészítésével. Mit ajánlotok a célra? Msn, hogy megy rajta?
Mai linuxok ezeket gond nélkül kezelik már? Van a gépben 1 mobility radeon hd 3430 videókártya is....Vele, hogy állna a rendszer? Könnyű manapság ezeket feltelepítgetni, vagy bűvészkedni kell most is vele?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- FOTÓS beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest