Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Végülis ubuntu server 8.10-et raktam fel. Helyből lehet telepíteni a samba-t meg a printerservert.
(végülis debián se lett volna fapadosabb... csak reménykedem hogy leyz PERC6/i driver ubuntuhoz... )Minden OK, látom is a WinXP gépekről a servert, de a megosztott mappákat csak olvasni tudom XP-ről.
A samba beállításokat 5x újra raktam, szerintem az OK, guest engedélyezve read only=no
lehet hogy a direktorik létrehozásakor követtem el hibát.
mkdir /var/shared/data Ez alapból read_only?
chmod-dal nem tudom NO_read_only-ra állítani... Biztos bénázok.Mi lehet a gond?
Megpróbáltam beüzemelni a SWAT-ot, Újabb bénázás.. nem indul és már samba-t sem lehet lestoppolni.
reinst!
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- A rend őrei
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest