- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Itt minden info fenn van.
Ahogyan eszrevettem, csak egy sima ip-cim ellenorzes van a webes(?) feluletbe epitve. Mivel ha ott beirok egy cimet, aminek a vege 255, akkor annyit ir ki, h 0 es 255 nem lehet. Tehat elvileg eleg lenne, ha azt az ellenorzest kivennem, akkor kuldenen multicast packetet.
Most toltom a forrast, aztan kesobb belenezek.
Kozben az jutott meg eszembe, hogy ha ujraforditom a megvaltoztatott beallitasokkal, es visszatoltom, mennyi az eselye, hogy elrontom a routert.
Ha meg elrontottam, akkor hogyan tudnam visszarakni a gyari fw-t 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha meg elrontottam, akkor hogyan tudnam visszarakni a gyari fw-t