Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Én szeretném legyalulni a windows XP-t a számítógépről. Jelenleg dual bootos rendszerem van Ubuntu+Windows XP. Úgy szeretném leszedni az XP-t hogy a rendszerindító grubból is eltünjön örökre és az XP-s particiót szeretném hozzáadni az Ubuntuhoz. Szívből utálom m$-ot.
Az egésznek annyi az előzménye, hogy találtam a neten egy patchelt a wine-t, ami futtatja a CoD4-et, eddig azért tartottam meg a m$ híres oprendszerét, hogy tudjak játszani ezzel a játékkal. De már nincs szükségem az XP-re, mivel a CoD4 hibátlanul fut a wine-n.Tudnátok segíteni?
A választ előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest