Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Kerestem, de nem leltem. Valaki tudna mutatni egy összefoglalót, hogy az Ati bináris driverének (fglrx) milyen xorg.conf-ba írható paraméterei vannak?
Az Ati doksijában szinte semmi nincs (életemben nem láttam még ilyen vackot...), alapbeállítással pedig (ha éppen nem fagy) a laptopom LCD-je _villog_.
Némileg meglepett, úgy tűnik, a háttérlámpát kb. 10Hz-es frissítéssel ki-be kapcsolgatja.Emellett szétesik a kép, kissé lassú, ésatöbbi. Innen-onnan találtam pár opciót, a végére összegyűlt vagy 30 darab, de mivel hivatalos helyen kb. 5 darab szerepel, nem tudom, egyáltalán érvényes opciók-e.
A 8.501-es verzió van fent.
Köszönöm!
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs