- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Kerestem, de nem leltem. Valaki tudna mutatni egy összefoglalót, hogy az Ati bináris driverének (fglrx) milyen xorg.conf-ba írható paraméterei vannak?
Az Ati doksijában szinte semmi nincs (életemben nem láttam még ilyen vackot...), alapbeállítással pedig (ha éppen nem fagy) a laptopom LCD-je _villog_.
Némileg meglepett, úgy tűnik, a háttérlámpát kb. 10Hz-es frissítéssel ki-be kapcsolgatja.Emellett szétesik a kép, kissé lassú, ésatöbbi. Innen-onnan találtam pár opciót, a végére összegyűlt vagy 30 darab, de mivel hivatalos helyen kb. 5 darab szerepel, nem tudom, egyáltalán érvényes opciók-e.
A 8.501-es verzió van fent.
Köszönöm!
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- iPhone topik
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest