Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki aki tudna kicsit segíteni buildroot-al? Egyenlőre csak tesztelgetek mit tudok kihozni belőle, viszont az iptables csomagot eddig sehogyan sem tudtam életre kelteni. A fordítás során kapok egy olyan hibaüzenetet hogy "netfilter.h:40: error: expected specifier-qualifier-list before '__u32'" és sejtem hogy valami nagyon alap dolgot ronthatok el, mert neten nem találok hasonló hibát (persze az is lehet én keresem rosszul). Azt már sikerült kiderítenem hogy a netfilter.h a kernel header -ek része.#6081: ha jól tudom a chroot -al ki lehet cserélni a gyökér fájlrendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő