-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Van egy problémám és remélem tudtok segíteni.
Van ubuntu és XP a gépemen,de az XP tegnap este óta behalt (volt rajta nod32 és felraktam az avast-ot,mert a nod behalt és azóta az van,hogy elindítom a gépet és 5-10 másodperc után lefagy és semmit nem tudok csinálni...gondoltam,hogy a hiba oka valamelyik vírusírtó miatt lehet).
Gondoltam,hogy ubuntu alól letörlöm őket és hátha elindul a win,mert vannak adatok amiket le kéne menteni egy esetleges újratelepítés előtt.
Simán nem engedi törölni,mert az írja,hogy a kötet írásvédett... gondoltam,hogy konzol-on keresztül megcsinálom,de nemtudom,hogy kell fel mount-olni az a partíciót.Ha simán bemegyek a meghajtókhoz ott a számítógépnél látja mint 'disk' .
Tudtok esetleg valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Fejhallgatós találkozó
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest