Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Androidos tablet topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na folytatom tovább a bajom
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom
ha win98 at rakok bele meg azt írja nem található a win98 as fájlok vagy valami ilyesmi,már egy napja szenvedek vele ..remélem lessz megoldás..thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom