Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na folytatom tovább a bajom
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom
ha win98 at rakok bele meg azt írja nem található a win98 as fájlok vagy valami ilyesmi,már egy napja szenvedek vele ..remélem lessz megoldás..thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Bluetooth-headsetekről általában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom