Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Kösz ngabor2
Köszi ez bejött, még nyúzom egy kicsit, de most lejátsza, felismeri az eszköz.Van rajta "pöcök" (ezzel read-only -ba helyezhető) azért eddig én is eljutottam magamtól
, Gparted -al (mkdosfs paranccsal operál) próbáltam (nem tudja magát megformázni), de nem is látja a fájlokat a "bizgentyű".
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- VoLTE/VoWiFi
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, Gparted -al (mkdosfs paranccsal operál) próbáltam (nem tudja magát megformázni), de nem is látja a fájlokat a "bizgentyű".