Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Kösz ngabor2
Köszi ez bejött, még nyúzom egy kicsit, de most lejátsza, felismeri az eszköz.Van rajta "pöcök" (ezzel read-only -ba helyezhető) azért eddig én is eljutottam magamtól
, Gparted -al (mkdosfs paranccsal operál) próbáltam (nem tudja magát megformázni), de nem is látja a fájlokat a "bizgentyű".
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, Gparted -al (mkdosfs paranccsal operál) próbáltam (nem tudja magát megformázni), de nem is látja a fájlokat a "bizgentyű".