Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Kihúzom a tv-t, megnézem úgy. Próbáltam, egykijelzős xorg.conf-al, és azzal sem volt jó, amúgy tv-re mplayernek a 0.1-es display-t kell megadni és működik rendesen.
nvidia-settings csak úgy működik rendesen DISPLAY=:0.0 prefixel indítom. Simán meg
"You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server. " hibaüzit kapom.Nekem úgy tűnik mintha az X két videókártyát látna, és ezért van 0.0 illetve 1.0-ás megjelenítő is.
Még megnézem compiz nélkül is, de nem hiszem hogy, az zavarna be, sztem "alacsonyabb" szinten van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest