Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
olvastam már pár fórumot meg doksit és csak tapogatózom még most is, szóval ha valaki ért hozzá akkor igazolja vissza a megérzéseket
téma a LIRC
vettem egy usb HID-nek látszó infrát, a dmesgben szépen működik is
ubuntu-n wammu-val a telefonomat már piszkáltam vele, dolgozik szépenha jól értem a leírásokat az általános használathoz, egy lirc conf kell amiben a távirányító spéci confja van (amit vagy megtalálok a neten vagy nem?)
továbbá van egy user profilú conf ami magát a gnome-ot kezelheti illetve alkalmazásokat indíthatok, aztán pedig az alkalmazásban is lehet egy lirc conf ami neki mondja meg milyen gombra mit csináljonez így kb jó eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest