Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Nem értem, miért írod, hogy dejavud van. Az Ubuntu témában már írtam ezt a problémámat, de csak most kaptam segítséget, ezért ide is beírtam.
A wubi valóban egy hekkelt Linux, de a google találatom alapján a normál particióra másolás nem szünteti meg a problémát. Megoldást még nem találtam.
A Wubi FAQ-ban az NTFS configot találtam, ezért azt használom. A shutdown kézi végrehajtása nem egy szörnyű hiba, bár az AT-s korszakra emlékeztet. Rákerestem az fstab-ra a wikipedián, gondolom az NTFS konfig is ezt piszkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest