Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Újabb problémával szembesültem. Ki akartam próbálni a laptopom WLAN kártyáját, melyen egy ipw2200-as chip dolgozik. Kicsit google, utánaolvasás, thinkpad wiki. Mindenki azt mondja, hogy ez a fajta chip kifogástalanul működik, nem lesz semmi probléma.
De én egyszerűen nem tudom életre kelni. Kérdésem az lenne, hogy ha feltettem a drivert, a firmware, és a stacket, egyáltalán hogy kellene a WLAN-t beállítani Debianon? Az interfaces fáljlban is kell valamit módosítani, hogy egyáltalán legyen egy wlan0 nevezetű interfészem. Vagy hol lehet ezeket inicializálni?
Valaki tudna nekem adni egy átfogó WLAN howtot ipw2200 chipre?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Kindle
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs