Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ahamm. Ehez nem kell semmi démon, nálam van egy cpufrequtils csomag, bootnál elindul, összesen annyit csinál, hoy a megadott governorba teszi a procit. Innentől nem is igazűán értem, mit kellene piszkálni - a user kivételével az összes governor feladata az, hogy kezelje a proci sebességét. Automatikusan, magától. Szerintem az összes többi izé csak voodoo varázslat. (Pl. nem tudom, minek powernowd, egyáltalán mit tud csinálni...)
Ha mégis kell a powernowd, mert a szívedhez nőtt, nézd meg a kernelt. Elképzelhető, hogy a te procid bugos, és NEM az amd-féle frekvencia-kezelést, hanem a standard ACPI-t kell használnod. Vagy ha ez van, akkor fordítva (amd-nvidia alapokon többször láttam már, hogy nem követik a standardokat.
)Mod: ráadásul bármelyik külső segdélet a frekvencia szabályásához azt eredményezi,m hogy userspace governorba kerül a proc. Ha semmi egyebet nem akarsz, csak frekvenciát szabályozni, felesleges még egy démont is indítani, hiszen az ondemand, sőt, más megközelítéssel a többi is ezt teszi, kernelből. Ahogy nézem, a powernowd semmit nem tud, csak frekit váltani... Szerintem ennyiért nem éri meg használni.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)