- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Ti nagy általánosságban hogy véditek a sz.gépeiteket általános veszélyektől? Értem ezalatt az iptables beizzítását és csak a célportok felügyelését. Gondolkoztam azon, hogy csak számomra szükséges portokat hagyom szabadon, a többit lezárom, viszont hallottam pár rendellenes működésekről (pl. FF nem működik, hiába van engedve a 80-as port).
Meg pl. nem tudom, hogy Debian alatt milyen portokra van szükség a rendszer kifogástalan működéséhez, pl. az apt-hez, wget (gondolom HHTP), meg minden ilyen szolgáltatásnak...
Hol tudok ezekről bővebb infót szerezni?
köszi előre is...
DaneeySzerk.:
u.i. meg úgy egyáltalán, egy munkaállomáshoz kell egy konfigurált -- aktivált iptables, vagy semmilyen ilyen védelem nem szükséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest