- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Ti nagy általánosságban hogy véditek a sz.gépeiteket általános veszélyektől? Értem ezalatt az iptables beizzítását és csak a célportok felügyelését. Gondolkoztam azon, hogy csak számomra szükséges portokat hagyom szabadon, a többit lezárom, viszont hallottam pár rendellenes működésekről (pl. FF nem működik, hiába van engedve a 80-as port).
Meg pl. nem tudom, hogy Debian alatt milyen portokra van szükség a rendszer kifogástalan működéséhez, pl. az apt-hez, wget (gondolom HHTP), meg minden ilyen szolgáltatásnak...
Hol tudok ezekről bővebb infót szerezni?
köszi előre is...
DaneeySzerk.:
u.i. meg úgy egyáltalán, egy munkaállomáshoz kell egy konfigurált -- aktivált iptables, vagy semmilyen ilyen védelem nem szükséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest