Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ő, oké, de szerintem másnak sincs, tehát akkor a mobiltelefongyártók mind blacklistelhetőek
asszem a nokia még mindig a legnormálisabb ilyen téren, ha jól tudom fejlődik linuxos irányba, a wines cucca használható, ellenben a csodálatos sonyericcsonéval, rádugod a telót, onnantól kezdve 70-80 százalék procievés
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszem a nokia még mindig a legnormálisabb ilyen téren, ha jól tudom fejlődik linuxos irányba, a wines cucca használható, ellenben a csodálatos sonyericcsonéval, rádugod a telót, onnantól kezdve 70-80 százalék procievés