- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
Ez e jelentéktelen linux rendszer nem gond ha tönkremegy (ezért agodnak) miér nem lehet ezt megérteni!Tudom hogy senki nem használ root logint nekem ez kell könyen használni tesztelésre mind egy agyonra korlátozot login hozzáférésel tele fiokját ezel annyi idöt elvesztegetem a miértekre hibáira hogy el hagytam nincs értelme vele bajlodni!~ 30 éve win használok linuxra soha nem térek átt csak néha veszem elő de nincs energiám megfejteni a sz@rságait csak pár teszhez ke de itt mindet kiss problémát felnagyitanak egy egyszerü kérdéshez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Witcher topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Google Antigravity - ennyi volt?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest