Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oati
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Letöltöttem a legfrisseb debian linuxot.A hálózat fix IP címekkel dolgozik. (nincs DHCP). Ez alapján a gépnek a 192.168.0.220 at osztottam ki. Letelepítettem a MySQL adatbázis motort. Ez helyi gépről localhoston szépen működik. de a 192.168.0.220 ról a 3306 -os port nem látszik, pedig el kellene érnem másik kliensről is a hálózaton. Valószínüleg a 3306 os nincs nyitva kifelé. Próbáltam mindenféle megoldással ''iptables'' a portot megnyitni, de sehogy sem akar működni.
Lécci segítsetek!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest