Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Tanácsot, javaslatot, ötletet szeretnék. Van egy szerverem, ami más rendszerek szerveivel is kommunikál(pl. adatokat kap). Visszatérő probléma, hogy a forrás szerveren cert csere történik, így a szerómmal a kommunikáció problémába ütközi. Olvasgattam utána, hogy lehetne megoldani ezt: lekérem a cert információit és összehasonlítom az én szeróm adataival. Mivel nem csak ez az egy szerver kommunikál felél, ezért többről is le kellene kérnem ezeket az infókat. Amivel próbálkoztam: netstat parancs és az ott látott címeket felhasználva openssl s_client commandot nyomtam (openssl s_client -host HOSTNAME -port PORTNUMBER -prexit -showcerts)->getaddrinfo: "Name or Service not known" üzenet jön. Vagy éppenséggel: "openssl s_client -connect SERVERNAME -port PORTNUMBER 2>&1|openssl x509 -noout -serial" -> unable to load certificate.
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest