Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszi!
https://ftp-master.debian.org/keys.html alapján próbáltam hozzáadni a security repo kulcsát:
gpg --keyserver hkps://keyserver.ubuntu.com --recv-keys '05AB 9034 0C0C 5E79 7F44 A8C8 254C F3B5 AEC0 A8F0'
gpg: key 254CF3B5AEC0A8F0: public key "Debian Security Archive Automatic Signing Key (12/bookworm) <ftpmaster@debian.org>" imported
gpg: Total number processed: 1
gpg: imported: 1
Ami látszólag sikerült is, de az apt update még mindég panaszkodik:
Err:5 http://security.debian.org/debian-security bookworm-security InRelease
The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 54404762BBB6E853 NO_PUBKEY BDE6D2B9216EC7A8Értem én hogy biztosra akarnak menni, de ezzel inkább tökön lövik magukat, de leginkább engem

Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Star Trek
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest