- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
Ablakos #34309 üzenetére
Én megnézném az /usr/lib/systemd/system/ és a /etc/systemd/system/ mappákban milyen .mount és .automount fájlok vannak, ha vannak egyáltalán. Ha vannak, én kitörölném őket.
Aztán megnézném, hogy nincs-e valamilyen felesleges mount vagy automount a systemctl -type=mount,automount paranccsal. Innen is lehet első körben tiltogatni, aztán reset, majd ha elérhető a megosztás, akkor törölni is. Esetleg megnézni, nincs-e valamilyen service, ami ilyet okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VGA kibeszélő offtopik
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest