Hirdetés
- Gaming notebook topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
üzenetére
de tudja, de most mivel vagyok előrébb pl ezzel a grafikonnal?

tudom enélkül is hogy elfogy
per-process meg nem tudja figyelni (legalábbis nem tudok róla)ha legalább az látszódna belőle, hogy mikor kezdett meglódulni, azzal hasznomra lenne, de csak most a karácsonyi időszak alatt látszik igazán, hogy nulla használat mellett is elfogy a RAM, hogy korábban is tele volt, az azért, mert dolgoztam vele.
(bár az a november végétől kezdődő lendületes felívelés kicsit gyanús)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest