- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Claudius
üzenetére
nem tudom, hogy hogyan telepítetted, de kellene legyen ablakkezelő, meg egy halom dolog.
ls -l /etc/alternatives/x-window-manager
nekem ilyet ír:
lrwxrwxrwx 1 root root 17 2006-11-10 20:51 /etc/alternatives/x-window-manager -> /usr/bin/metacity
ha nincs ilyened (mindegy, mire mutat az x-window-manager link, csak legyen, akkor rakj fel egyet, pl. metacity-t, vagy sawfish-t vagy enlightenment-et (elég egy a háromból)
szerk: nekem debianom van
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest