- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ha célirányosan GPU computing kell, akkor akármennyire hányok én is tőle de valami NV kártya. a ROCm nagyon jó cucc, csak sokkal szűkebb a hardvertámogatása és kb egy nagyságrenddel kevesebb library van hozzá készen elérhetően mint a CUDA-hoz.
hashcat alá meg sajnos ha modern hardvert akarsz akkor nem is kérdés, CUDA fog kelleni. ROCm fronton mindenképpen előre utána kell járni hogy TÉNYLEG menni fog-e rajta. én a TensorFlow-al jártam majdnem így, az szerencsére bizonyos verzió felett támogatott.
szerk: egyetértek. úgy vártam én is ROCm-et mint éhező egy falat kenyeret, végre egy értelmes CUDA alternatíva. végülis lett, de nem ment akkorát mint reméltem, végülis megy a fejlesztgetése, de egy csomó kártyán csak experimental, a telepítése egészen kretén módon van megoldva (mi van ha NEM akarok konténerezni?) hozzá tartozó library elég kevés van, a CUDA-ROCm OTF fordító meg ahogy nézem még mindig csak koncepciószinten, kísérleti jelleggel létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest