Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Kérdésemet az öreg rókáknak szegezném!
Örököltem izületi betegséget édesanyámtól (ujjaim, kezem fáj). 33 vagyok, fájdalomcsillapítón élek. A billentyűzet-verés erősen triggereli ezt a betegséget (a diagnózis degenaratív izületi kopás).
Lehet így boldogulni a Linux világában? Próbáltam mással foglalkozni, de a Linux a szerelmem!
Kevés/mérsékelt gépeléssel (például script írás, hosszabb szövegek gépelése nélkül) el lehet-e boldogulni ebben a szakmában? (üzemeltetői)
Azt tapasztalom, hogy ez a szakma nem elméleti, igenis amikor a virtuális gépeket piszkáltam, akkor sokat kellett gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Microsoft Excel topic
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest