Hirdetés
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

I02S3F addikt Sziasztok! Kérdésemet az öreg rókáknak szegezném! Örököltem izületi betegséget édesanyámtól (ujjaim, kezem fáj). 33 vagyok, fájdalomcsillapítón élek. A billentyűzet-verés erősen triggereli ezt a betegséget (a diagnózis degenaratív izületi kopás). Lehet így boldogulni a Linux világában? Próbáltam mással foglalkozni, de a Linux a szerelmem! Kevés/mérsékelt gépeléssel (például script írás, hosszabb szövegek gépelése nélkül) el lehet-e boldogulni ebben a szakmában? (üzemeltetői) Azt tapasztalom, hogy ez a szakma nem elméleti, igenis amikor a virtuális gépeket piszkáltam, akkor sokat kellett gépelni.   
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Diablo IV
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest