Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Kérdésemet az öreg rókáknak szegezném!
Örököltem izületi betegséget édesanyámtól (ujjaim, kezem fáj). 33 vagyok, fájdalomcsillapítón élek. A billentyűzet-verés erősen triggereli ezt a betegséget (a diagnózis degenaratív izületi kopás).
Lehet így boldogulni a Linux világában? Próbáltam mással foglalkozni, de a Linux a szerelmem!
Kevés/mérsékelt gépeléssel (például script írás, hosszabb szövegek gépelése nélkül) el lehet-e boldogulni ebben a szakmában? (üzemeltetői)
Azt tapasztalom, hogy ez a szakma nem elméleti, igenis amikor a virtuális gépeket piszkáltam, akkor sokat kellett gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest