Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ismét érdekes problémám van...
- feltettem a pine-t, mert jobb levelezőre nem jött ajánlat.
- feltettem a postfixet, a fetchmailt, a procmailt és a hixsplitet is, ezek kellenek a levélkezeléshez. átmásoltam a régi .procmailrc-t, .fetchmailrc-t, .pinerc-t, majd fetchmail-lel leszedtem a leveleimet. nézem, hogy valami nem stimmel, a /var/mail/ngabor file-ba dobált be mindent... aztán eszembe jutott, hogy a .forwardot nem másoltam át, hogy tudja, hogy a procmail-nek kell feldolgozni a leveleket. tehát egyrészről megvannak a leveleim, másrészről nem ott/nem úgy vannak, ahogy szeretném. valakinek van ötlete, hogy a /var/mail/ngabor-ból hogyan tudnám a procmail-en keresztül a helyükre varázsolni a leveleimet?
a fetchmail ngabor@localhost nem működik. a procmail < /var/mail/ngabor csak az 1. levelet dolgozza fel.
mb2md-vel szétszedve a mailboxot továbbra se megy, lehet, mert meglehetősen kacifántos neveket adott a leveleknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest