- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Egy régebbi notebook-ra Win7 mellé telepítettem a Zorin OS-t. Win alatt csináltam neki egy (primary) 20 GB-os Ext4 partíciót. Telepítés közben nálam nem ajánlott fel olyan lehetőséget, hogy a meglévő Windows mellé teszi. Teljes törlés, vagy egyéb beállítás volt. Nem engedte kiválasztani a szabad 20 GB-os ext4 partíciót, mert hiányolt valamit, ezért töröltem és ott hoztam létre újra, create partition - primary Ext4 journaling file system, vagyis ugyanazt létrehoztam, ami volt és úgy tudtam arra telepíteni. Működik, van Dual boot is.... Utólag néztem egy videót, ahol volt még egy 4096 MB Logikai Swap partíció.
Én nem csináltam külön Swap partíciót. Hibernálásra nincs szükség, de a memória szempontjából jobb lett volna a Swap külön? Gyorsabb lenne akkor? 3 GB van abban a gépben és hdd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest