- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Projektor topic
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
A bevételüket nem tudom. Én onnan tudom, hogy már nem népszerűek, hogy akik cégeknél jártam az elmúlt évben, sehol sem láttam már, meg a SAP-os emberkéknek szóló álláshirdetések is erősen megtizedelődtek. Mondom, egy 10 éve, még tele volt minden, hogy SAP így, SAP úgy.
Ami miatt a legtöbb cégnél nem csak a rolling, hanem a Linux sem alternatíva egyébként, hogy eleve balfasz módon MS infrastruktúrára rendezkedtek be, Windows és .NET konkrét verziójára gányolt belső szoftver, Sharepoint meg egyéb szemetek. Sajnos szemellenzős látásmód, valahogy sok cégnél benne van az öltönyös-nyakkendősökben, hogy ha PC vagy szerver, akkor csak Windows, mert azon kívül nincs élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest