Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Rajottem. ugyan kozben fedora29n vagyok megint (ugyetlenkedek), de rajottem. ROCm kell, rocm-dev package. Az alap mesa opencl driver opencl1.1et ismer, de meg azon is elhasal, szal hasznalhatatlan.
Most mas problemaba utkoztem. Fedoran felraktam mesa19et, kernel 5ot, llvm9et, most raknam fel steamet, s lutrist, de mindketto downgradelni akarja acsomagokat, amiket vegre felugyeskedtem. Hogy tudom felulirni a downgrade-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest