Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
A Steamet, Lutrist tárolókból telepíted? Mert egyébként a dnf-nek van --skip-missing kapcsolója, amivel figyelmen kívül hagyja a függőségeket, szerintem ennek hatására a downgrade-et sem erőlteti.
Vagy ha sehogy nem megy, megengeded neki a downgrade-et, majd mikor feltelepítetted ezt a kettőt, újra upgrade-eled ezeket a csomagokat manuálisan.
Az OpenCL-hez sajna nem értek, nem tudom mi kell hozzá, hogy a legújabb verzió menjen.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ez is mindegy, kitalaltam: rpmrebuilder
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő