Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meguntam, hogy csak khm... intuitív alapon (
) használok systemd alapú rendszereket, beírtam w gugliba, hogy systemd tutorial.
Az elsők egyike: https://www.linux.com/learn/understanding-and-using-systemdHát nem tudom... ilyen indítással... ahelyett, hogy a lényeggel foglalkozna a kedves szerző, elsírja a bánatát, hogy milyen sokan hadakoznak ellene, hogy Linus Torvalds kitiltotta az egyik systemd fejlesztőt a linux kernelből(????).
Nincs valami hasznosabb olvasmány erről? Rengeteg tutorial van, de szinte mind kimerül a journalctl és a unitok kezelésének ismertetésében, olyan dolgokról, hogy (csak PÉLDA!!!!) mi változott a systemd miatt a névfeloldásban, meg úgy általában az egészben... ilyet csak ezt találtam eddig (már ha eljut ilyen mélységig...)
A debian wiki elég kevésnek tűnik.
Mondjuk azt sem értem, hogy 2014-ben olyan systemd alkatrészekről írnak (cgls, analyze stb) amik még a 17.10-es ubuntuban sincsenek (Debian9-t még nem néztem meg) - vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest