Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- Milyen notebookot vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meguntam, hogy csak khm... intuitív alapon (
) használok systemd alapú rendszereket, beírtam w gugliba, hogy systemd tutorial.
Az elsők egyike: https://www.linux.com/learn/understanding-and-using-systemdHát nem tudom... ilyen indítással... ahelyett, hogy a lényeggel foglalkozna a kedves szerző, elsírja a bánatát, hogy milyen sokan hadakoznak ellene, hogy Linus Torvalds kitiltotta az egyik systemd fejlesztőt a linux kernelből(????).
Nincs valami hasznosabb olvasmány erről? Rengeteg tutorial van, de szinte mind kimerül a journalctl és a unitok kezelésének ismertetésében, olyan dolgokról, hogy (csak PÉLDA!!!!) mi változott a systemd miatt a névfeloldásban, meg úgy általában az egészben... ilyet csak ezt találtam eddig (már ha eljut ilyen mélységig...)
A debian wiki elég kevésnek tűnik.
Mondjuk azt sem értem, hogy 2014-ben olyan systemd alkatrészekről írnak (cgls, analyze stb) amik még a 17.10-es ubuntuban sincsenek (Debian9-t még nem néztem meg) - vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) használok systemd alapú rendszereket, beírtam w gugliba, hogy systemd tutorial.