- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meguntam, hogy csak khm... intuitív alapon (
) használok systemd alapú rendszereket, beírtam w gugliba, hogy systemd tutorial.
Az elsők egyike: https://www.linux.com/learn/understanding-and-using-systemdHát nem tudom... ilyen indítással... ahelyett, hogy a lényeggel foglalkozna a kedves szerző, elsírja a bánatát, hogy milyen sokan hadakoznak ellene, hogy Linus Torvalds kitiltotta az egyik systemd fejlesztőt a linux kernelből(????).
Nincs valami hasznosabb olvasmány erről? Rengeteg tutorial van, de szinte mind kimerül a journalctl és a unitok kezelésének ismertetésében, olyan dolgokról, hogy (csak PÉLDA!!!!) mi változott a systemd miatt a névfeloldásban, meg úgy általában az egészben... ilyet csak ezt találtam eddig (már ha eljut ilyen mélységig...)
A debian wiki elég kevésnek tűnik.
Mondjuk azt sem értem, hogy 2014-ben olyan systemd alkatrészekről írnak (cgls, analyze stb) amik még a 17.10-es ubuntuban sincsenek (Debian9-t még nem néztem meg) - vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest