- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meguntam, hogy csak khm... intuitív alapon (
) használok systemd alapú rendszereket, beírtam w gugliba, hogy systemd tutorial.
Az elsők egyike: https://www.linux.com/learn/understanding-and-using-systemdHát nem tudom... ilyen indítással... ahelyett, hogy a lényeggel foglalkozna a kedves szerző, elsírja a bánatát, hogy milyen sokan hadakoznak ellene, hogy Linus Torvalds kitiltotta az egyik systemd fejlesztőt a linux kernelből(????).
Nincs valami hasznosabb olvasmány erről? Rengeteg tutorial van, de szinte mind kimerül a journalctl és a unitok kezelésének ismertetésében, olyan dolgokról, hogy (csak PÉLDA!!!!) mi változott a systemd miatt a névfeloldásban, meg úgy általában az egészben... ilyet csak ezt találtam eddig (már ha eljut ilyen mélységig...)
A debian wiki elég kevésnek tűnik.
Mondjuk azt sem értem, hogy 2014-ben olyan systemd alkatrészekről írnak (cgls, analyze stb) amik még a 17.10-es ubuntuban sincsenek (Debian9-t még nem néztem meg) - vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest