- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, mivel teljesen alap vagyok linuxból nem teljesen értem ezt.
Adott a probléma, a merevlemezem kb percenként kilövi magát folyton leállítja a hülye energia gazdálkodás. A hdparam kiakapcsolása se segít. Fél év alatt 20 000x állította le magát ami rettenetesen sok.
Ezt találtam a neten
while true; do
touch /media/disk/.tempfile
sleep 15
done
One way to use this is to make a bash file with that script and make another one containing:screen -mdS "some name for the screen" "name of the bash file that you created earlier"
For example:screen -mdS spin spin.sh
That way you can close the ssh session without ending the script.
Na addig oké, hogy a felső kódot beírom SSH-n (a /media/disk.. részt a saját merevlemezem elérési útjára módosítottam)
De a screen -mdS spin spin.sh kód látszólag semmit se csinál. Nem igazán vágom. Szóval én csak azt szeretném hogy a fenti kis kódocska ami folyton birizgálja a merevlemezt, hogy ne aludjon el, az 0-24 ben fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest