-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
1. Volt olyan scenario is.
2. Az is volt, láttam erről leírásokat.
3. Igaz, meg is teszem, itt a link, már írtam is hozzá.
4. Most jeleztem. Igazából a Chromium is bugreport után nem volt kedvem jelezni.Ami nekem feltűnt, hogy amikor a PC-n volt telepítve csak maga az Ubuntu, és nem UEFI-ben, akkor nem volt gond.
Most UEFI-ben a Windows 10-el, gond van 16.04.2 LTS, 16.10 és 17.04-en is. (Ha magában volt a 16.04.2 LTS legacy módban, akkor felment)
A virtualbox rákérdezett, hogy kikapcsolja-e a 'secure boot'-ot. Ha igen, vagy nem-re mentem, ugyanaz a hiba kód jött.Ezt megírtam, szerintem valahol itt lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest