- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #23846 üzenetére
Senki?
Azt hittem ezek triviális kérdések...
Amúgy érdekes módon ha nem egy csatolás a chroot, hanem a winyón van, akkor nincs semmilyen gond... Viszont azt a rengeteg kis fájlt nagyon nehézkes lenne áttenni a nasra, szóval mindenképpen szeretném megoldani szerver oldali fájlokkal.
Kérdés, hogy milyen csatolást használjak? Próbáltam szambát, de az ugye nem támogatja a symlinkeket, akkor próbáltam nfs-t, azzal is volt vmi gáz, talán a jogokkal, és próbáltam ssh csatolást, ott meg rejtélyes módon, hiába roottal csatolom fel a mappát, néhány dolgot (pl /dev/null mknodolását) nem engedi és operation not permittedet dob...
Ha pedig szerverről hozom létre, akkor is gondja van vele...
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest