Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Linux alá tudnának a szakavatottak TeX editort ajánlani? Eddig a TeXworksöt használtam, de az nincs fent a hivatalos Arch-tárolókban, az AUR-ból meg nem akarom felgányolni, annyit nem ér. Ismerem még a TeXstudiót, de az túl nagy batár nekem.
Ezeken kívül mit érdemes használni? alternative.to-s és hasonló linkeket ne tegyetek be, engem érdemi tapasztalatok érdekelnek olyanoktól, akik maguk is TeX-eznek. Mindenféle alkalmazásnevet én is össze tudnék gyűjteni, de nem szeretnék minden szart egyenként feltenni és kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest