- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antergos 4.0.5 kernellel fstab-ja:
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
#
UUID=343c06ab-93d4-40f7-8734-a538888a45e2 / ext4 defaults,rw,noatime,discard 0 1
tmpfs /tmp tmpfs defaults,noatime,mode=1777 0 0Tiszta Arch-ot nem telepítettem, de azt írjátok, hogy az Antergos ugyanaz, csak gui-s telepítője van.
Nem teljesen így folyt az egész, nem is így volt leírva a ft. állítása és a kiinduló kérdés sem ez volt, hanem az optimalizálás. Erre jön a discard opció veszélyes c. fejezet, ami az SSD-ket tekintve marginális probléma.
nem offolok itt tovább Igazatok van, csak a lényegi kérdésekre nem írtatok semmit! Ez is valami.
(#23661) Doct or Acle
Nekem nulla Linux ismeretem van ez OK, de te meg magyar szövegértéssel állsz hadilábon, mert az alapkérdéshez semmi köze nem volt a te bizonyos SSD-d discard hibáinak. Csak ezen lovagolsz, senkit nem érdekel, olvass már vissza, vagy kérj meg valakit, magyarázza el, miről is volt szó!
Annyit azért értek, miről szól a linkelt blacklist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest