- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
SSD. Kímélés
AZ ÉV poénja. Az SSD arra van, hogy használjuk. Én Pl. Hetente-két hetente futtatom le Linux alatt az FSTRIM parancsot. 20 gigát adtam neki, bőven jó. AZ SSD gyártók már lefoglaltak hardver szinte (firmware) megfelelő mennyiségő háttértárat ahhoz hogy minden kerek legyen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
AZ ÉV poénja. Az SSD arra van, hogy használjuk. Én Pl. Hetente-két hetente futtatom le Linux alatt az FSTRIM parancsot. 20 gigát adtam neki, bőven jó. AZ SSD gyártók már lefoglaltak hardver szinte (firmware) megfelelő mennyiségő háttértárat ahhoz hogy minden kerek legyen...